یکی از جراحی های زیبایی که می توان برای زیباتر کردن و همینطور رفع افتادگی سینه ها انجام داد، لیفت سینه می باشد. به مرور زمان و افزایش سن هاله دور سینه ها بزرگ شده و هم چنین سینه ها حالتی افتاده پیدا خواهند کرد که منجر به نازیبایی آن ها خواهد شد، جهت رفع این موضوع می توان با استفاده از لیفت سینه اقدام به بالا کشیدن سینه ها کرده و و هم چنین موجب جوانسازی سینه ها نیز شد.

لیفت سینه دارای مزیت های بسیاری می باشد که در این مقاله آن ها را بررسی کرده و هم چنین تمام موارد مربوط به لیفت سینه را نیز بررسی می کنیم پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
علت افتادگی سینه ها و عوامل موثر بر آن
در ابتدا قبل از پرداختن به لیفت سینه به بررسی علت افتادگی سینه ها خواهیم پرداخت. این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهم ترین آن ها افزایش سن می باشد که در واقع این عامل منجر به کاهش خاصیت کشسانی پوست شده و در نهایت موجب شل شدن سینه ها و افتاده شدن آن ها خواهد شد.
اما از عوامل موثر دیگر در افتادگی سینه ها می توان به بارداری، شیردهی و نیروی گرانش زمین نیز اشاره کرد که در واقع باید به این نکته اشاره کرد که تکرر بارداری نیز منجر به شدید شدن این عارضه خواهد شد. و افتادگی سینه ها عوارضی از قبیل گردن درد و کاهش اعتماد به نفس را نیز در پی خواهد داشت.
کاندیدای مناسب جراحی لیفت سینه
در این بخش از مقاله کاندیدا وافرادی که برای انجام این جراحی مناسب می باشند را معرفی خواهیم کرد، چرا که این عمل برای همه ی افراد مناسب نبوده و دارای شرایطی می باشد. بنابراین باید قبل از انجام آن یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص داشته باشید.
کاندیدای مناسب عبارتند از:
- افرادی که نوک سینه آن ها رو به پایین می باشد.
- افرادی که دارای اختلال در موقعیت سینه های خود هستند.
- افرادی که دارای فرم افتاده و کشیده در سینه های خود هستند.
- افرادی که سینه هایشان با یکدیگر تراز نیست.
- افرادی که از سلامت جسمانی برخوردار هستند.
- افرادی که دارای وزن ثابتی می باشند.
- افرادی که از ظاهر سینه های خود راضی نیستند.
- افرادی که هاله دور سینه آن ها بزرگ شده است.

اقدامات قبل از لیفت سینه
قبل از انجام جراحی نیاز به انجام یک سری اقدامات می باشد که از مهم ترین آن ها شرکت در جلسات مشاوره می باشد که در این جلسه افراد باید تمام انتظارات خود از عمل را در اختیار پزشک گذاشته و هم چنین برای بررسی سایز، ظاهر و کیفیت بافت پوست و … تحت معاینه قرار بگیرند تا بهترین روش مورد استفاده قرار بگیرد.
مابقی اقدامات عبارتند از:
- لیست داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک قرار دهید.
- در صورت ابتلا به بیماری خاصی پزشک خود را در جریان قرار دهید.
- در صورتی که در دوران بارداری و شیردهی می باشد در خصوص انجام لیفت سینه با پزشک خود مشورت کنید.
- در صورت انجام لیفت سینه در گذشته یا جراحی های دیگر، پزشک خود را در جریان قرار دهید.
- از مصرف دخانیات و هم چنین مشروبات الکلی پرهیز کنید.
- از مصرف داروهای رقیق کننده خون دو هفته قبل از جراحی پرهیز کنید.
- آزمایشات تجویز شده توسط پزشک مانند ماموگرافی و …. را انجام دهید.
روند جراحی لیفت سینه
در این بخش از مقاله به طور کامل شما را با نحوه انجام جراحی لیفت سینه آشنا خواهیم کرد. در ابتدا فرد تحت بیهوشی عمومی و یا بی حسی با توجه به شرایط وی و صلاحدید پزشک قرار خواهد گرفت. و هم چنین نواحی مورد نظر برای جراحی بر روی سینه فرد علامت گذاری خواهد شد، سپس با توجه به علامت ها برش هایی در قسمت زیر هاله تا چین های زیر سینه ایجاد خواهد شد که با ایجاد این برش ها می توان سینه ها را به سمت بالا کشیده و پوست اضافی نیز برای فرم دهی برداشته خواهند شد و در نهایت نیز برش ها بخیه زده خواهند شد.

ذکر این نکته که می توان جراحی لیفت سینه و پروتز سینه را به طور هم زمان انجام داد نیز ضروری می باشد، بنابراین افرادی که از کوچکی سینه های خود رنج می برند و هم چنین سینه های آن ها حالتی افتاده دارد می توانند این دو عمل را هم زمان با هم انجام دهند.
مراقبت های بعد از لیفت سینه
برای دریافت نتیجه مطلوب از لیفت سینه افراد باید مراقبت های بعد از آن را به خوبی رعایت کنند که به طور معمول این نکات مراقبتی توسط پزشک گوشزد خواهد شد اما باز در این بخش از مقاله ما به مهم ترین مراقبت های بعد از لیفت سینه اشاره خواهیم کرد.
- عدم استفاده از سوتین تا چند روز پس از لیفت
- استفاده از سوتین های طبی
- خودداری از فشار دادن یا ماساژ سینه ها
- مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک متخصص سر موقع
- پیروی از رژیم غذایی سالم
- خوابیدن به صورت طاق باز پس از لیفت برای جلوگیری از وارد شدن فشار به سینه ها
عوارض جراحی لیفت سینه
هر جراحی زیبایی علاوه بر مزیت هایش دارای عوارض کوتاه مدت و بلند مدتی می باشد که عوارض کوتاه مدت پس از اتمام دوران نقاهت و به مرور زمان برطرف خواهد شد. و عوارض بلند مدت نیز در صورت انجام این جراحی توسط پزشکی غیر متخصص و بی تجربه ایجاد خواهد شد.
عوارض این جراحی عبارتند از:
- عوارض ناشی از بیهوشی
- خونریزی و تشکیل هماتوم
- ایجاد عفونت
- دیر خوب شدن زخم های به جای مانده از جراحی
- کاهش حساسیت در نوک سینه ها و هاله اطراف آن
- تقارن نداشتن سینه ها
- از بین رفتن بافت چربی سینه ها
- نیاز به جراحی ترمیمی
- از بین رفتن بخشی از هاله دور سینه

نتیجه جراحی لیفت سینه
نتیجه جراحی لیفت سینه را پس از کاهش و بهبود ورم سینه ها و هم چنین از بین رفتن زخم های به جای مانده مشاهده کرد و این امر به سرعت اتفاق خواهد افتتاد. و باید اشاره کرد که افراد برای مشاهده نتیجه مطلوب خود از لیفت سینه در حدود چند ماه باید صبر کنند.
در خصوص طول عمر و زمان باقی ماندن اثرات لیفت سینه باید گفت که تا مدت های زیادی با رعایت مراقبت های بعد از جراحی اثرات این جراحی باقی مانده و دوام خواهد داشت ولی به مرور زمان بر اثر افزایش سن و هم چنین جاذبه دوباره ظاهر سینه ها تحت تاثیر قرار گرفته و امکان افتادگی آن ها وجود دارد.
راهکارهایی که می توان برای افزایش طول عمر لیفت سینه انجام داد شامل نگه داشتن وزن در محدوده ایده آل و سالم و هم چنین پیروی کردن از یک سبک زندگی سالم می باشد.
هزینه جراحی لیفت سینه
به طور معمول همانطور که می دانید جراحی های زیبایی تحت پوشش بیمه قرار نخواهند گرفت و پرداخت تمام هزینه به عهده خود فرد می باشد. عوامل مختلفی از قبیل مقعیت مکانی کلینیک، دستمزد پزشک متخصص، شدت افتادگی سینه ها، روش مورد استفاده، تجهیزات مورد استفاده، هزینه آزمایشات و … بر روی هزینه لیفت سینه تاثیرگذار می باشد، بنابراین جهت اطلاع از هزینه لیفت سینه با شماره های تماس بگیرید.
سخن پایانی
با توجه به مطالب ارائه شده در این مقاله، جراحی زیبایی لیفت سینه یکی از رایج ترین جراحی ها بوده که بانوان امروزه برای زیباتر کردن و فرم دهی به سینه های افتاده خود از آن استفاده می کنند و مزیت های بی شماری را برای فرد در پی دارد و در نهایت منجر به افزایش اعتماد به نفس افراد نیز خواهد شد، اما باید به این نکته اشاره کرد که جهت انجام آن برای جلوگیری از بروز عوارض و هم چنین دریافت نتیجه مطلوب به بهترین جراح پلاستیک مراجعه کنید.
سوالات متداول لیفت سینه
بله، در عمل پروتز سینه در واقع سایز سینه ها را تغییر داده و بزرگ می کنند و در عمل لیفت سینه، افتادگی سینه ها برطرف شده و سینه ها به سمت بالا کشیده خواهند شد، این دو عمل را می توان با یکدیگر انجام داد اما به جای یکدیگر نمی توان انجام داد چرا که هر کدام از آن ها کاربردهای مختلفی دارند.
به طور قطع بله، در دوران بارداری و شیردهی سینههای شما فرم طبیعی خود را از دست داده، بزرگتر و شلترمیشوند. بنابراین اگر قبل از بارداری لیفت سینه را انجام داده باشید، باید منتظر تغییر فرم سینهها باشید. چراکه دراین مدت وزن شما بهشدت متغیر بوده و پوست شما کشیده و شل خواهد شد. به همین دلیل پزشکان توصیه میکنند کها ین عمل را زمانی انجام دهید که دیگر قصد بارداری ندارید. البته با استفاده از روشهای مختلف لیفت سینه میتوان اثرات بارداری و شیردهی را از بین برد. اما اگر قبلا لیفت سینه انجام داده باشید، این کار کمی مشکلتر است.
بله. پزشکان توصیه میکنند که لیفت سینه را از سن ۱۸ سالگی به بعد انجام دهید، چراکه در این زمان فرم سینهها ثابت شده و اندازه آنها نیز مشخص است. البته توصیه پزشکان این است که حتیالامکان لیفت سینه را به سنین پس ازبارداری و شیردهی موکول کنید تا مجبور به استفاده از روشهای ترمیمی نشوید. البته کسانی که بهصورت ارثی سینههایی افتاده دارند، میتوانند در سنین پایینتر نیز از این روش استفاده کنند.
مهمترین فاکتور در حفظ حالت سینهها قبل یا بعد از لیفت، رعایت رژیم غذایی مناسب است. از مصرف غذاهای چرب دوری کنید و غذاهای سالم را به رژیم غذایی خود بیفزایید. علاوه بر آن حتما ورزش منظم را در برنامه خود قراردهید. ماساژ سینهها با یخ، روغن زیتون، روغن خردل یا ژل آلوئه ورا نیز میتوان در جلوگیری از افتادگی سینه ها موثر دانست.